Aktivitete Sportive

Organizimi i kampionateve apo garave të ndryshme sportive si brenda shkollës duke garuar ndërmjet klasave dhe paraleleve mes tyre, por edhe jashtë shkollës me institucione të tjera shkollore janë një tjetër pjesë e veprimtarive tona.